Сьомга із в'яленими помідорами
650
інгредієнти:
- Сьомга (філе) 700 г
- Помідор (в´ялені на сонці, в олії) 100 г
- Часник 2 зуб.
- Гірчиця (зерниста) 1 ст.л.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Коріандр
Філе сьомги розрізати на порційні шматки. Викласти у вогнетривку форму, застелену пекарським папером.
В'ялені помідори і часник подрібнити в блендері.
З'єднати з гірчицею, оливковою олією, спеціями (сіль, перець, коріандр) і перемішати.
Обмазати рибу соусом. Залишити на 30-40 хвилин.
Запікати в розігрітій духовці до готовності (25-35 хвилин).
Поилки для домашней птицы - салати з курячого мяса.
Салати з рибою консервовансалати з рибою
Рецепты Для Мультиварки - скумбрия в маринаде рецепт. Рецепты пирогов и пирожков.
Рецепты Десертов: французские десерты рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарные рецепты от Tramontina - приготовление блюд в микроволновке.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі