Риба в "повітряному" клярі
- Минтай (філе) 1 кг
- Борошно пшеничне 3 ст.л.
- Молоко 3 ст.л.
- Сметана (густа) 1 ст.л.
- Яйце 2 шт.
- Лимон 0.5 шт.
- Петрушка 1 пуч.
- Цибуля порей 1 шт.
Рибу нарізати порційними шматочками і замаринувати. Маринад: сік половини лимона вичавити, додати петрушку, цибулю нарізану кільцями, сіль, перець. Залишити в холодильнику на ніч. Приготування повітряного кляра: відокремити жовтки від білків, жовтки розтерти із сіллю, борошном і молоком та сметаною до однорідної маси. (Тісто як на оладки). Білки збити і ввести в тісто. Молоко можна замінити мінеральною газованою водою. Кожен шматочок риби обваляти в борошні, потім у клярі. Смажити на розпеченій сковороді до готовності.
Вкусные рецепты просто: рецепти. Рецепты вкусных блюд.
Салат нежность с Курицей тут
recepti.biz.uaСведения об укупорке и таре для варенья. Рецепты варенья
Простые рецепты вкусных салатов: праздничный салат на новый год. Праздничные салаты.
Рецепты для мультиварки, вкусно: рецепты пошаговые с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter