Засолювання сала інгредієнти: Сало свиняче 4 кг Вода Сіль Спеції Часник Цибулиння Лавровий листУ велику каструлю налити близько 4 літрів води і додати 2 жмені цибулиння, 6 ст. л. солі, лавровий лист. Кип’ятити ... 2253
Корисні поради, що до приготування салатів Всі овочі для салатів треба варити окремо, щоб вони не втратили свій смак і колір. При приготуванні салатів із сирих овочів, нарізати їх треба перед вживанням і відразу ж залити лимонним соком або ... 4522
Печериці обсмажені інгредієнти: Печериці Водa Олія рослинна Грибочки помити. Нарізати будь- якої форми. Сковорідку поставити на плиту. Гарненько розігріти. Без олії. Викласти порізані печериці і додати кілька столових ... 2509