Помідори, мариновані з гірчицею
3255
інгредієнти:
- Помідор
- Часник
- Кінза
- Перець
- Порошок гірчичний
- Лавровий лист
- Сіль
- Вода
Помідори, можна черрі, помити. На дно емальованої каструлі насипати гірчичний порошок. Рядами викласти помідори, трави для засолювання, часник, перець, лавровий лист. Залити розсолом: 1 ст. ложка великої нейодованої солі на літр холодної води. Під прес на три дні при кімнатній температурі. Потім без пресу в холодильник на 27 днів. Через тридцять днів помідори готові.
Рецепты Для Мультиварки - рецепт суп гуляш. Рецепты супов и бульонов с фото.
Рецепт выпечки домашнего хлеба. Рецепт домашней выпечки ржаного хлеба.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: кулинария блюда из печени. Кулинарные рецепты на любой вкус.
Закупка рецепты: новогодние рецепты закусок. Кулинарные рецепты от Tramontina.
recepti.biz Праздничное агентство
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі