Плов інгредієнти: Рис 1 скл. М´ясо (баранина) 700 г Мoрква 4 шт. Цибуля ріпчаста 4 шт. Часник 5 зуб. Сало (свіже) 500 г Зира Коріандр (мелений) Перець чорнийРис промити до повної прозорості води. Залити ... 898
Гарнір із пшона інгредієнти: Пшоно 1 скл. Масло вершкове 100 г Цибуля зелена 3 шт. Помідор 3 шт. Сіль У сотейник покласти вершкове масло, додати олію, щоб масло не підгоріло. Білу частину зеленої цибулі покришити і ... 1374
Зелена спаржа із соусом песто інгредієнти: Спаржа зелена 1 кг Соус песто 2 ст. л. Сіль ЦукорСпаржу почистити. Відварити у підсоленій воді з невеликим додаванням цукру (12- 15 хвилин). Воду злити і викласти спаржу у розігріту ... 927