Баклажани-напівфабрикати

КОНСЕРВУВАННЯ
2819 Баклажани-напівфабрикати
Фото - Баклажани-напівфабрикати
інгредієнти:
  • Баклажан
  • Помідор
  • Сіль
  • Оцет

Баклажани спекти в духовці до готовності. Доки гарячі, швидко зняти з них шкірку. Укласти в добре промиті стерильні банки: 1 шар баклажанів, посолити, 2 -3 - сирі помідори (з них теж можна зняти шкірку попередньо помістивши їх в окріп на 1 хвилину). Помідори розрізати на 4 частини. Знову шар баклажанів, посолити, потім знову помідори і останній шар баклажанів. Влити 1 ст. ложку оцту на літрову банку. Стерилізувати 40 хвилин. І закатати. Перевернути і накрити чимось тeплим до повного охолодження банок. Взимку відкрити, нарізати дрібно, додати цибулю, зелень, можна трохи олії.

Зачем Вам есть одну капусту: рецепты капусты пелюстки. Поможем выйти замуж в Германию.

Салат мимоза здесь