Як правильно спекти бісквіт Пишний, жовтий, легкий, повітряний, що тане ... Але таким він стає тільки в руках вмілої господині. В іншої він буде вередувати, сідати, ставати гумовим - словом, робити все, щоб тільки зіпсувати ... 42131
Артишок - секрети приготування інгредієнти: Артишок Лимон Cіль Олія оливкова Петрушка (зелень, рубана) Артишоки повинні бути свіжі, середнього розміру, із нерозкритим суцвіттям та щільним листям і без зів'ялих, засохлих кінчиків ... 2802
Обробка курячої гомілки інгредієнти: Гомілка куряча 1 кг Сіль Горіх волоський 50 г Зелень 1 пуч. Гірчиця 1 ч. л. Сік лимонний 1 ст. л. Вимити і обсушити гомілки. Надрізати жили у нижній частині гомілки. Акуратно надрізати ... 3874