Гарбузове різото
- Гарбуз 600 г
- Олія оливкова 4 ст.л.
- Бульйон (овочевий) 1.3 л
- Рис 300 г
- Масло вершкове 50 г
- Пармезан 70 г
Нарізати гарбуз на кубики розміром 1 см. Розігріти у великій сковорідці на середньому вогні трохи оливкової олії, покласти гарбуз і смажити, періодично помішуючи, 5-7 хвилин, доки він злегка не розм'якшиться. Відкласти третину кубиків, а інше збити у блендері в однорідне пюре. Якщо маса виявиться занадто щільною для блендера, можна додати трохи гарячої води.
Довести бульйон до слабкого кипіння і тримати на маленькому вогні. Розігріти у великій сковорідці трохи оливкової олії, всипати рис. Смажити, помішуючи, протягом хвилини, потім влити ополоник гарячого бульйону і перемішувати, доки вся рідина не вбереться. Поступово вливати бульйон і, коли залишиться пара-трійка ополоників, перевірити готовність рису: він повинен бути злегка твердим усередині. Якщо він занадто жорсткий, влити ще трохи бульйону. Додати гарбузове пюре і залишені кубики гарбуза, перемішати, приправити. Додати декілька шматочків вершкового масла і тертий пармезан. Тримати різото теплим.
www.recepti.biz.uaРецепты всевозможных диет
Рецепты для гурманов от Лефкадии: сайт кулинарный. Домашняя кулинария на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter