Мариновані гострі перці інгредієнти: Перець (пташине око) 30 шт. Розмарин (гілочка, свіжий) 1 шт. Часник 3 зуб. Олія оливкова 50 г Оцет 5 г Сіль 0. 5 ч. л. Цукор коричневий (мускавадо) Перебираємо перець. Обрізаємо зайве. ... 3414
Як правильно варити кальмари інгредієнти: Кальмар СільОчищені кальмари покласти в холодну воду, посолити і варити не менше 15- 20 хвилин після закипання. Потім зняти з вогню і дати їм постояти у воді, в якій варилися, хвилин 40. ... 1819
Шашлик інгредієнти: Свинина Цибуля ріпчаста Сіль Перець чорний (білий, мелений) Оцет ЗеленьМ'ясо повинно бути з жиром, але його має бути небагато. Можна лопатку. Кістки видалити, м'ясо добре промити та ... 1552