Форель у двох варіантах
- Форель (червона риба) 3 кг
- Лимон 1 шт.
- Вино біле напівсолодке 1 скл.
- Сіль (морська, велика) 3 ст.л.
- Кріп (сушений)
- Цукор 1 ст.л.
- Горіх мускатний
- Соєвий соус 0.7 скл.
Очистити рибку від луски. Відрізати голову, хвоста і плавники. Видалити хребет і всі видимі і доступні кістки.
Хвіст розрізати уздовж навпіл.
Передню частину риби нарізати на медальйони. Залити соєвим соусом.
Додати сік половини лимона, решту нарізати часточками і прокласти ними рибу. Посипати кропом. Прибрати в холодильник на 40 хвилин. Кожні 10 хвилин контейнер з рибою струшувати, щоб риба просочувалася рівномірно.
Приготувати заправку для малосольної рибки. У чашці змішати вино, цукор, сіль, мускатний горіх, кріп. Хвилин 10 дати відпочити соусу.
Готову заправку вилити в контейнер, де буде маринуватися форель. Розмістити рибу в контейнер із заправкою шкірою вниз. Шкіру рівномірно присипати невеликою кількістю солі. Відправити в холодильник, бажано на всю ніч. Періодично струшуючи контейнер.
На вечір можна обсмажити рибку з двох боків до золотистої скоринки.
А зранку можна зробити бутерброди з малосольною рибкою.
ТутРецепты блюд в глиняных горшочках. Кулинарные рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты первых блюд с фото. Книга кулинарных рецептов.
recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт домашний майонез. Поможем выйти замуж в Германию.