Сувлаки з курячої грудки з беконом
804
інгредієнти:
- Курячі грудки 2 шт.
- Бекон 200 г
- Сік лимонний
- Орегано
- Перець чорний
Приготувати дерев'яні шпажки. Курячі грудки порізати великими кубиками, полити лимонним соком, посипати спеціями, залишити на 10-20 хвилин. Бекон нарізати тонкими пластинками з тоненькими прожилками жиру. У кожну смужку бекону загорнути шматочок м'яса і одягнути на шпажку. Запікати або на вугіллі на решітці або в духовці/мікрохвильовій печі в режимі гриль приблизно 15 хвилин.
Салаты из брокколи рецепты простыеВкусный и полезный салат из помидор. Блюдо от диетолога. Узнайте изюминку
www.recepti.biz.ua Рулет куриный с грибами Доктор Хайдер
ТутКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Показати коментарі