Соус для макаронів із пряних курячих шлуночків інгредієнти: Субпродукти (курячі шлуночки) 700 г Морква 3 шт. Цибуля ріпчаста 1 шт. Часник 3 зуб. Імбир (корінь) Соєвий соус Майонез 2 ст. л. Олія рослинна 2 ст. л. Вимити, очистити цибулю, моркву, ... 2391
Червона аджика інгредієнти: Перець червоний пекучий 30 шт. Часник 5 зуб. Сіль (велика) 3 ч. л. Коріандр (мелений) 1 ч. л. Хмелі- сунелі 1 ч. л. Перці вимити, обрізати хвостики, часник почистити. Закинути в ... 2508
Судак у клярі інгредієнти: Судак 300 г Борошно 50 г Яйце 1 шт. Молоко 60 г Перловка Сир Нарізати судака косими пластами. Вмочити у кляр (консистенція сільської сметани) Обсмажити. Підсмажити перловку варену. ... 1659