Рулети з індички у персиковому соусі інгредієнти: Філе індички (курки) 900 г Бринза 120 г Горіхи волоські 1 скл. Петрушка 5 пуч. Бульйон курячий 0. 4 л Вершки 150 мл Томатна паста 2 ст. л. Олія оливкова 2 ст. л. Персик 2 шт. Крохмаль ... 903
Індичка запечена інгредієнти: Індичка (філе) 600 г Прянощі (коріандр, паприка, торбах, уцхо сунелі) 30 г Сіль Перець чорний За дві доби засолити філе і швидко обсмажити на розпеченій сковороді з усіх сторін. ... 1186
"Огірочки" по-тираспольськи інгредієнти: Яловичина 500 г Сало 40 г Часник 4 зуб. Сіль Гірчиця 1 ч. л. ПерецьМ'ясо розрізати на 8 однакових пластинок і відбити. Часник разом із салом натерти на тертці, додати сіль, перець і ... 782