Чанахи з баклажанів з квасолею
- Баклажан 2 кг
- Квасоля 800 г
- Помідор 1.5 кг
- Морква 500 г
- Перець болгарський 500 г
- Цибуля ріпчаста 200 г
- Часник 5 зуб.
- Олія рослинна 0.5 л
- Оцет (столовий) 100 мл
- Сіль 70 г
- Цукор 150 г
- Зелень
Баклажани нарізати півкільцями (або кубиками), посолити і залишити на 1 годину. Квасолю відварити. Моркву натерти на крупній тертці, цибулю нарізати півкільцями. Перець, помідори нарізати часточками. На сковороді обсмажити разом моркву з цибулею. Потім всі інгредієнти скласти у велику каструлю, додати сіль, цукор, олію, оцет, порізану зелень і подрібнений часник. Тушкувати протягом 40-60 хвилин.
Розкласти в стерильні банки, закатати, укутати і дати охолонути.
Осетинские пироги на заказ - рецепт мясо с черносливом в духовке.
Рецепт салата ветчина авокадо здесь
Рецепты супов на каждый день - легкие супы рецепты с фото. Рецепты с фото.
Рецепты салат с морепродуктамиРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты салатов с фото. Рецептов салатов с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter