Чанахи з баклажанів з квасолею

КОНСЕРВУВАННЯ
2612 Чанахи з баклажанів з квасолею
Фото - Чанахи з баклажанів з квасолею
інгредієнти:
  • Баклажан 2 кг
  • Квасоля 800 г
  • Помідор 1.5 кг
  • Морква 500 г
  • Перець болгарський 500 г
  • Цибуля ріпчаста 200 г
  • Часник 5 зуб.
  • Олія рослинна 0.5 л
  • Оцет (столовий) 100 мл
  • Сіль 70 г
  • Цукор 150 г
  • Зелень

Баклажани нарізати півкільцями (або кубиками), посолити і залишити на 1 годину. Квасолю відварити. Моркву натерти на крупній тертці, цибулю нарізати півкільцями. Перець, помідори нарізати часточками. На сковороді обсмажити разом моркву з цибулею. Потім всі інгредієнти скласти у велику каструлю, додати сіль, цукор, олію, оцет, порізану зелень і подрібнений часник. Тушкувати протягом 40-60 хвилин.

Розкласти в стерильні банки, закатати, укутати і дати охолонути. 

 

 

 

Осетинские пироги на заказ - рецепт мясо с черносливом в духовке.

Рецепт салата ветчина авокадо здесь

Рецепты супов на каждый день - легкие супы рецепты с фото. Рецепты с фото.

Рецепты салат с морепродуктамиРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты салатов с фото. Рецептов салатов с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter