Картопляний суп-пюре з грибами
- Інгредієнти:
- картопля - 7-8 шт;
- печериці - 150 г;
- цибуля ріпчаста - 1 шт;
- морква - 1 шт;
- сіль;
- мелений перець;
- зелень кропу або петрушки;
- рослинна олія для смаження;
Гриби. вимити й нарізати скибочками.
. Цибулю. очистити і дрібно порізати.
Моркву. вимити, очистити і натерти на крупній тертці. На розігрітій з рослинним маслом сковороді обсмажити цибулю з. морквою. .
На іншій сковороді обсмажити печериці ~ 8 хвилин, до готовності. Картоплю вимити й очистити. У каструлю з киплячою, підсоленою водою покласти. картоплю. , і варити до готовності.
. Картопляний. відвар злити, але не виливати. Картоплю. розім´яти в пюре. Потроху додаючи гарячий картопляний відвар до картопляного пюре, довести масу до консистенції рідкої сметани. У суп покласти обсмажену цибулю з морквою, та печериці.
Суп. посолити, поперчити за смаком і посипати зеленню.
Легкие Рецепты на любой вкус: рецепти.
Рецепт лаваш на грилеКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты салатов на любой вкус: салат из моря продуктов. Как приготовить летний салат.
Картинки пицца. Картинки с изображением пиццы.
Готовим со вкусом - рецепты салата с морепродуктами. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter