Картопляний суп-пюре з грибами

ПЕРШІ СТРАВИ
1862 Картопляний суп-пюре з грибами
Картопляний суп-пюре з грибами
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • картопля - 7-8 шт;
  • печериці - 150 г;
  • цибуля ріпчаста - 1 шт;
  • морква - 1 шт;
  • сіль;
  • мелений перець;
  • зелень кропу або петрушки;
  • рослинна олія для смаження;

Гриби. вимити й нарізати скибочками.

  . Цибулю. очистити і дрібно порізати.

   Моркву. вимити, очистити і натерти на крупній тертці. На розігрітій з рослинним маслом сковороді обсмажити цибулю з. морквою. .

   На іншій сковороді обсмажити печериці ~ 8 хвилин, до готовності. Картоплю вимити й очистити. У каструлю з киплячою, підсоленою водою покласти. картоплю. , і варити до готовності.

  . Картопляний. відвар злити, але не виливати. Картоплю. розім´яти в пюре. Потроху додаючи гарячий картопляний відвар до картопляного пюре, довести масу до консистенції рідкої сметани. У суп покласти обсмажену цибулю з морквою, та печериці.

   Суп. посолити, поперчити за смаком і посипати зеленню.

Легкие Рецепты на любой вкус: рецепти.

Рецепт лаваш на грилеКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты салатов на любой вкус: салат из моря продуктов. Как приготовить летний салат.

оладьи как в детском саду

Картинки пицца. Картинки с изображением пиццы.

Готовим со вкусом - рецепты салата с морепродуктами. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter