Закуска з грибів з бобами
1286
інгредієнти:
- Цибуля ріпчаста- 1 шт
- Печериці (можна будь-які гриби) - 500 г
- Боби (у мене заморожені) - 400 г
- Масло оливкове - 3 ст. л.
- Сіль (+ перець, спеції - за смаком)
- Вино біле (1 / 2 келиха)
Нарізати цибулю і обсмажити в олії.
Нарізати гриби. і приєднати до цибулі.
Обсмажити трохи і додати боби,.
ще трошки обсмажити і додати вино, посолити, поперчити і додати спеції за смаком,.
Закрити кришкою і тушити 10 хвилин.
Все, наша закусочка готова, можна їсти.
СМАЧНОГО!. !.
ПС: а якщо додати туди каракатицю або креветки (або все відразу), то вийде супер-шалене блюдо.
Рецепти редакц. Рецепти для фуршету.
Как приготовить летний салат - салат святковий рецепт.
http://recepti.biz.ua рецепты мясных блюд французской кухни
Рецепты салатов на любой вкус: рецепты салатов с языком с фото.
Салаты с креветками: салат з креветками з фото.
Картофель фри LambWeston: блюда из картофельного пюре в духовке.
Показати коментарі