Закуска із сьомги «Пуансетія»
- Сьомга (слабосолона) - 500 г
- Сир - 500 г
- Вершки (33%) - 150 г
- Желатин - 30 г
- Гірчиця - 2 ст. л.
- Перець бoлгарскій (можна не класти, якщо хто не любить) - 100 г
- Сіль (за смаком)
- Кріп зелень - 1 пучків.
- Спеції (за смаком)
Желатин замочити в невеликій кількості води (не по нормі, а зовсім небагато, кашка щоб була) на 30-40 хвилин.
Прямокутну форму застелити харчовою плівкою. На неї викласти скибочки риби так, щоб повністю покривали дно.
Сир збити міксером (блендером) або потерти. Вершки збити. Додати в сир вершки, гірчицю, сіль, дрібно рубаний кріп. Дрібні шматочки, обрізки риби дрібно порізати, додати в сир. Набряклий желатин нагріти помішуючи, не кип´ятити, процідити, додати в сирну суміш, ретельно перемішати.
Викласти суміш на рибу, розрівняти. Зверху укласти такий ж суцільний шар риби. Накрити плівкою, добре ущільнити. Поставити в холодильник не менше ніж на 4 години. Після застигання форму перевернути, плівку зняти, нарізати і прикрасити за вашим бажанням. Закуска із сьомги. готова!.
Смачного!.
recepti.biz Сборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
www.recepti.biz.uaУзнай как готовить правильный плов! Понятные пошаговые рецепты с фото
Ресторан Украинской кухни тут
Кофеварка эспрессо 15 recepti.biz.ua
Торт наполеон фирменный рецепт. Кулинарные рецепты торт наполеон.