Язик на грилі
- Язик яловичий 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Дим рідкий 1 ч.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Відварити яловичий язик до готовності (2,5 годин). У бульйон хвилин за 30 до готовності додати очищену цибулину, сіль і перець.
Язик нарізати скибочками завтовшки 1-1,5 см. Відправити маринуватися. Для цього у миску із язиком додати бульйон, досолити, додати перець, вичавити часник, додати чайну ложку рідкого диму. Маринувати годину приблизно.
Ще раз перемішати язик і відправити на попередньо розігрітий гриль. Смажити хвилин 6 на одній стороні.
Стільки ж на іншій. Подавати із будь-яким гарніром або без. Смачний і в холодному вигляді.
Рецепты вкусных блюд: рецепти. Закупка рецепты.
Мультиварка Philips: кулинарные рецепты праздничных блюд.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рождественские блюда рецепты.
http://recepti.biz.ua Шоколадное облако. Рецепт Юлии Высоцкой
ТутПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Украинская кухня язык. Супы Украинской кухни.