Варені раки
682
інгредієнти:
- Рак
- Вино біле сухе
- Кріп
Пакет вина вилити у каструлю, добре посолити, щоб на смак було дуже солоне, можна трохи розбавити водою, покласти кріп (кілька гілочок), раків укинути у кипляче вино. Варити хвилин 20-25. Раків повинно бути стільки, скільки поміщається у каструлі, але тільки з головою у вині. Якщо раків замінити на креветки, то варити потрібно менше, хвилин 10-15, щоб не стали як гума.
Рецепти печенья с фоторецепти
Купить консервы: консервация овощей.
Потрясающе вкусный салат - салат з куркою та грибами.
Рецепты салатов на любой вкус: салат с курицей. Поилки для домашней птицы.
Выращивание перепелов на мясо: перепела жареные. Перепела в домашних условиях.
Осетинские пироги на заказ: рецепт торт наполеон.
Показати коментарі