Варені раки

ЗАКУСКИ
632 Варені раки
Фото - Варені раки
інгредієнти:
  • Рак
  • Вино біле сухе
  • Кріп

Пакет вина вилити у каструлю, добре посолити, щоб на смак було дуже солоне, можна трохи розбавити водою, покласти кріп (кілька гілочок), раків укинути у кипляче вино. Варити хвилин 20-25. Раків повинно бути стільки, скільки поміщається у каструлі, але тільки з головою у вині. Якщо раків замінити на креветки, то варити потрібно менше, хвилин 10-15, щоб не стали як гума.

Рецепти печенья с фоторецепти

Купить консервы: консервация овощей.

Потрясающе вкусный салат - салат з куркою та грибами.

Рецепты салатов на любой вкус: салат с курицей. Поилки для домашней птицы.

Выращивание перепелов на мясо: перепела жареные. Перепела в домашних условиях.

Осетинские пироги на заказ: рецепт торт наполеон.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter