Сирно-рибний паштет

ЗАКУСКИ
780 Сирно-рибний паштет
Фото - Сирно-рибний паштет
інгредієнти:
  • Риба (філе свіжого судака, тріски, хека) 300 г
  • Спеції (лавровий лист, сухий коріандр, сіль, перець, кріп)
  • Цибуля 1 шт.
  • Молоко 1 скл.
  • Масло вершкове 150 г
  • Гірчиця (солодка) 1 ч.л.
  • Сир (твердий голландський) 100 г
  • Маслини без кісточки 100 г

Сирно-рибнийпаштет інгредієнти

Сирно-рибнийпаштет

В емальовану або скляну каструлю покласти стебла кропу. На них нарізане філе риби, додати невелику ріпчасту цибулину, трохи сухого коріандру, маленький лавровий листочок і посолити.

фото Сирно-рибнийпаштет Залити склянкою молока. Варити на маленькому вогні хвилин 20, до повної готовності риби.

Сирно-рибнийпаштет РибаОстудити у відварі.

Сирно-рибнийпаштет Спеції Вийняти рибу з відвару, очистити від стебел кропу, трохи віджати, але не сильно, щоб залишалася соковитою. Видалити всі кісточки.

Сирно-рибнийпаштет Лук Пропустити філе через м'ясорубку або у блендері.

У першому випадку паштет вийде зовсім однорідним, у другому будуть відчуватися шматочки риби.

Сирно-рибнийпаштет Молоко Додати 150 г м'якого вершкового масла, 1 ч. л. готової солодкої гірчиці.

Сирно-рибнийпаштет Масло вершкове 100 г твердого сиру, дрібно натертого, чорний мелений перець. Добре розтерти паштет.

Сирно-рибнийпаштет Гірчиця На фольгу викласти рівномірно масу.

Сирно-рибнийпаштет Сир Маслини порізати дрібно і втерти у масу, можна викласти кружечки по середині паштету і закатати його в ковбаску. Замість маслин можна додати крупно порубані фісташки, анчоуси, листочки петрушки або кропу.

Досолити за потребою.

Сирно-рибнийпаштет Маслини без кісточки Скачати "сир" у ковбаску і загорнути туго у фольгу.

Покласти в холодильник на пару годин. 

 

http://recepti.biz.uaЛов осетровых, форели, карпа

Салаты и закуски - салати з майонезом.

www.recepti.biz.uaПроизводство майонеза

recepti.biz.uaПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter