Сирно-рибний паштет
- Риба (філе свіжого судака, тріски, хека) 300 г
- Спеції (лавровий лист, сухий коріандр, сіль, перець, кріп)
- Цибуля 1 шт.
- Молоко 1 скл.
- Масло вершкове 150 г
- Гірчиця (солодка) 1 ч.л.
- Сир (твердий голландський) 100 г
- Маслини без кісточки 100 г
В емальовану або скляну каструлю покласти стебла кропу. На них нарізане філе риби, додати невелику ріпчасту цибулину, трохи сухого коріандру, маленький лавровий листочок і посолити.
Залити склянкою молока. Варити на маленькому вогні хвилин 20, до повної готовності риби.
Остудити у відварі.
Вийняти рибу з відвару, очистити від стебел кропу, трохи віджати, але не сильно, щоб залишалася соковитою. Видалити всі кісточки.
Пропустити філе через м'ясорубку або у блендері.
У першому випадку паштет вийде зовсім однорідним, у другому будуть відчуватися шматочки риби.
Додати 150 г м'якого вершкового масла, 1 ч. л. готової солодкої гірчиці.
100 г твердого сиру, дрібно натертого, чорний мелений перець. Добре розтерти паштет.
На фольгу викласти рівномірно масу.
Маслини порізати дрібно і втерти у масу, можна викласти кружечки по середині паштету і закатати його в ковбаску. Замість маслин можна додати крупно порубані фісташки, анчоуси, листочки петрушки або кропу.
Досолити за потребою.
Скачати "сир" у ковбаску і загорнути туго у фольгу.
Покласти в холодильник на пару годин.
http://recepti.biz.uaЛов осетровых, форели, карпа
Салаты и закуски - салати з майонезом.
www.recepti.biz.uaПроизводство майонеза
recepti.biz.uaПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте