Сільська ковбаса
- Свинина (пісна) 3 кг
- Сало (свіже) 500 г
- Субпродукти (кишка свиняча)
- Гриби (сушені; суміш красноголовців, підберезників і білих) 1 скл.
- Перець чорний мелений 0.5 ч.л.
- Майоран (сушений) 1 ст.л.
- Гірчиця (у зернах) 1 ст.л.
- Коріандр (мелений) 0.5 ч.л.
- Сіль
- Часник 6 зуб.
- Вода (холодна) 0.7 скл.
Підготувати свинячі кишки (почистити до прозорості, добре промити).
Свинину і сало нарізати маленькими шматочками (кубиками).
Сушені гриби змолоти у кавомолці.
Часник дрібно нарізати.
Додати спеції, сіль, воду до нарізаного м'яса, добре перемішати.
Кишки часто проколоти голкою, зав'язати, одягнути "гармошкою" на патрубок для набивання ковбас і за допомогою м'ясорубки набити кишки м'ясною начинкою, перев'язати ниткою.
Підготовлені ковбаси поставити під гніт і поставити на 12 годин у холодильник.
Деко застелити гілочками чорниці, укласти ковбаси, зверху теж накрити гілочками.
Запікати у духовці 1 годину 20 хвилин (готовність визначити, проколовши ковбасу дерев'яною зубочисткою: якщо сік виділяється прозорий, готово).
Украинская кухня доставка здесь
Польская выпечка рецептыПольская светотехническая продукция. Польское турагентство
Салат белоцерковский рецептКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Грануляторы комбикорма и пеллет - салат с курицей. Рецепты на праздничный стол.
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепт салата из лапши и морепродуктов. Салаты из рыбы и морепродуктов рецепты.
Как приготовить вкусный шашлык - блюда из картофельного пюре в духовке.
Салат с авокадо, яблоком и куриным филеМясных, фруктовых и экзотических салатов