"Шинка" рибна
- Філе рибне 1 кг
- Крабові палички 250 г
- Спеції (сушена зелень, перець, кориця, часник)
- Сіль
- Часник 2 зуб.
- Желатин 25 г
Філе риби розморозити, довільно нарізати.
Крабові палички нарізати.
Змішати рибу, крабові палички, спеції, сухий желатин.
Фарш посолити і ретельно перемішати.
У пакета відрізати верх, промити. Скласти в нього фарш.
Зашити пакет нитками, поставити варити в глибоку каструлю з водою на середньому вогні на 1,5 години.
Після закінчення часу вийняти, залишити остигати. Потім прибрати в холодильник на кілька годин. Зранку пакет розрізати, вийняти "холодець", нарізати скибочками.
Рецепты мясные салаты. Мясные салаты рецепты.
Кулинарные рецепты от Tramontina - смачна вечеря рецепти. Рецепты для ужина.
Рецепты поста. Рецепты петрова поста.
Как приготовить летний салат - салаты с морепродуктов рецепты.
Приготовление плова прикол скачатьПлов В Мультиварке Рецепт. Авторские рецепты
Торт с вишней - рецепт торту пяна вишня. Рецепты Тортов.
Готовим со вкусом - рецепт пампушек с фото.