Печінковий паштет "Шампань"
- Куряча печінка 750 г
- Масло вершкове (олія) 30 г
- Печериці 100 г
- Часник 4 зуб.
- Вершки (20%) 100 мл
- Шампанське 200 мл
- Цукор 1 ст.л.
- Мускатний горіх
- Сіль
- Перець
Гриби помити і крупно порізати.
Печінку вимити і очистити від плівок. Нарізати невеликими шматочками.
Часник очистити і подрібнити ножем.
У сковороді розігріти масло і смажити гриби, печінку і часник хвилин 10, постійно помішуючи.
Подрібнити все у фарш за допомогою блендера або кухонного комбайна.
Додати вершки і злегка збити.
Перекласти фарш у миску. Додати шампанське, мускатний горіх, цукор, сіль, перець, все обережно перемішати до однорідної маси.
Розігріти духовку до 190°С. Паштет викласти у невелику форму, змащену маслом. Зверху укласти кілька горошин ямайського перцю (можна взяти звичайний запашний) і 3 лаврових листа. Накрити щільно фольгою і готувати в розігрітій до 190°С духовці 30 хв.
Прикрасити готовий паштет часточками лимона, лавровими листами і горошинками перцю.
Украинская кухня доставка спбукраинская кухня доставка
Куриный рулет рецепт из филекуриный рулет
Рецепты приготовления блюд - рецепты блюд с ливером.
рецепты простых и вкусных салатов
Рецепты салата с морепродуктамиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Польская мебель для кухни forte. Польская кухня рецепты с картинками.