Печінковий паштет "Шампань"

ЗАКУСКИ
967 Печінковий паштет "Шампань"
Фото - Печінковий паштет
інгредієнти:
  • Куряча печінка 750 г
  • Масло вершкове (олія) 30 г
  • Печериці 100 г
  • Часник 4 зуб.
  • Вершки (20%) 100 мл
  • Шампанське 200 мл
  • Цукор 1 ст.л.
  • Мускатний горіх
  • Сіль
  • Перець

Печінковий паштєтікі Гриби помити і крупно порізати.

Печінку вимити і очистити від плівок. Нарізати невеликими шматочками.

Часник очистити і подрібнити ножем.

У сковороді розігріти масло і смажити гриби, печінку і часник хвилин 10, постійно помішуючи.

Печінковий паштєтікі Подрібнити все у фарш за допомогою блендера або кухонного комбайна.

фото Печінковий паштєтікі Додати вершки і злегка збити.

Печінковий паштєтікі Перекласти фарш у миску. Додати шампанське, мускатний горіх, цукор, сіль, перець, все обережно перемішати до однорідної маси.

Печінковий паштєтікі Розігріти духовку до 190°С. Паштет викласти у невелику форму, змащену маслом. Зверху укласти кілька горошин ямайського перцю (можна взяти звичайний запашний) і 3 лаврових листа. Накрити щільно фольгою і готувати в розігрітій до 190°С духовці 30 хв.

Печінковий паштєтікі Прикрасити готовий паштет часточками лимона, лавровими листами і горошинками перцю.

Печінковий паштєтікі

Украинская кухня доставка спбукраинская кухня доставка

Куриный рулет рецепт из филекуриный рулет

Рецепты приготовления блюд - рецепты блюд с ливером.

рецепты простых и вкусных салатов

Рецепты салата с морепродуктамиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Польская мебель для кухни forte. Польская кухня рецепты с картинками.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter