Печінкове парфе із розмарином та желе із червоної смородини

ЗАКУСКИ
1186 Печінкове парфе із розмарином та желе із червоної смородини
Фото - Печінкове парфе із розмарином та желе із червоної смородини
інгредієнти:
  • Розмарин 1 ч.л.
  • Желе (із червоної смородини) 2 ст.л.
  • Сметана 150 г
  • Сіль 0.5 ч.л.
  • Перець чорний (мелений)
  • Печінка куряча 350 г
  • Масло вершкове 1 ст.л.
  • Часник 1 зуб.

Печіночне парфе з розмарином і желе з червоної смородини інгредієнти Дрібно нашаткувати цибулю і часник. Вершкове масло розігріти у пательні і обсмажити цибулю, часник і розмарин 5 хвилин або до готовності цибулі.

Печіночне парфе з розмарином і желе з червоної смородини

фото Печіночне парфе з розмарином і желе з червоної смородини Нарізати курячу печінку, попередньо видаливши плівки і жир, покласти у процесор, туди ж відправити холодну засмажку, желе, сметану і сіль.

Печіночне парфе з розмарином і желе з червоної смородини Розмарин Змішати все до однорідної маси, викласти у форму для запікання (горщик), змащену вершковим маслом, накрити фольгою і поставити у жароміцну ємність із гарячою водою.

Печіночне парфе з розмарином і желе з червоної смородини Желе Поставити у розігріту до 180°С духовку на 30 хвилин. Готовий паштет вийняти із духовки, охолодити до кімнатної температури, закрити і поставити на холод на кілька годин.

Печіночне парфе з розмарином і желе з червоної смородини Сметана

Печіночне парфе з розмарином і желе з червоної смородини Сіль

 

 

Потрясающе вкусный салат - салат белочка рецепт. Салаты рецепты.

ЗдесьКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Поможем выйти замуж в Германию - торты без выпечки рецепты. Торт Наполеон классический.

Салат греческий рецепт фото recepti.biz.ua

Рецепт домашнего печенья на смальцеКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Салат из ананаса рецепт с фото пошаговоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

рецепт салата мимоза с сырок

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter