Печінкове парфе із розмарином та желе із червоної смородини
- Розмарин 1 ч.л.
- Желе (із червоної смородини) 2 ст.л.
- Сметана 150 г
- Сіль 0.5 ч.л.
- Перець чорний (мелений)
- Печінка куряча 350 г
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Часник 1 зуб.
Дрібно нашаткувати цибулю і часник. Вершкове масло розігріти у пательні і обсмажити цибулю, часник і розмарин 5 хвилин або до готовності цибулі.
Нарізати курячу печінку, попередньо видаливши плівки і жир, покласти у процесор, туди ж відправити холодну засмажку, желе, сметану і сіль.
Змішати все до однорідної маси, викласти у форму для запікання (горщик), змащену вершковим маслом, накрити фольгою і поставити у жароміцну ємність із гарячою водою.
Поставити у розігріту до 180°С духовку на 30 хвилин. Готовий паштет вийняти із духовки, охолодити до кімнатної температури, закрити і поставити на холод на кілька годин.
Потрясающе вкусный салат - салат белочка рецепт. Салаты рецепты.
ЗдесьКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Поможем выйти замуж в Германию - торты без выпечки рецепты. Торт Наполеон классический.
Салат греческий рецепт фото recepti.biz.ua
Рецепт домашнего печенья на смальцеКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Салат из ананаса рецепт с фото пошаговоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки