Паштет з печінки

ЗАКУСКИ
3138 Паштет з печінки
Паштет з печінки
інгредієнти:
  • Печінка яловича (сира) - 500 г
  • Шпик - 40 г
  • Масло вершкове - 35 г
  • Цибуля ріпчаста - 50 г
  • Морква - 35 г
  • Яйце (варене, два у блюдо, половинка для прикраси) - 2,5 шт
  • Молоко (або бульйон) - 20 г

Дрібно нарізану шпик викласти на сковороду розігріту і коли витопиться сало, додати дрібно нарізану цибулю, дати зарум´янитися, потім моркву тeрту, теж дати зарум´янитися, покласти нарізану. печінку. (середніми шматочками), посипану сіллю і перцем, злегка обсмажити, прикривши сковородку кришкою. Щоб печінка стала ніжніше.

Остиглу печінку разом з овочами і шпиком пропустити на м´ясорубці 2 рази, з´єднати з розм´якшеним вершковим маслом, за смаком додати сіль і спеції, добре вимішати.

Можна відразу викласти на блюдо і подавати до столу, а можна загорнути в поліетиленовий пакет (всередину покласти ціле варeне яйце), надавши форму ковбаски, і на кілька годин в холодильник. Потім дістали, розгорнули, нарізали, прикрасили тeртим варeним яйцем, крапельками майонезу і зеленню - і . До святкового столу!.

Сенсационный Термомикс ТМ5 - салати з серцем. Как приготовить вкусный шашлык.

Рогалики рецепты с фотоНабор продуктов с вкусными рецептами от шеф поваров. Доставка на дом

Ржаная закваска - ржаная закваска рецепт. Как испечь дома хлеб на закваске.

Салаты в стакане фотоКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Гриль прижимной: рецепт лаваш на гриле. Рецепты с малиной.

Сахарная паста,мастика для тортов - торт дитячий на день народження. Купить кондитерку.

ЗдесьПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Сахарная паста,мастика для тортов: недорогой крем для торта.

Праздничные салаты: праздничные салаты к новому году.

Черничная Liqberry - черничное варенье. Купить Варенье.

Как приготовить вкусный шашлык - медовик рецепт. Рецепты тортов на любой вкус.

Рецепт: Майонез домашний. Домашний майонез рецепт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter