Паштет з індички
- Філе індички - 500 г
- Морква - 1 шт
- Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт
- Масло вершкове - 100 г
Готуємо продукти.
Філе індички миємо.
Овочі чистимо.
Олію заздалегідь необхідно дістати з холодильника, щоб вона стала рідкою.
Включаємо духовку.
Філе ріжемо шматочками 1-1,5 см.
Овочі ріжемо шматочками 0,5-1 см.
Нарізані овочі та філе солимо, перчимо, додаємо приправи. Я додала лише пару лаврових листочків. Можна додати кілька крапель олії соняшникової або оливкової.
Все перемішуємо і складаємо в рукав для запікання. Рукав щільно зав´язуємо з двох сторін і зверху робимо маленьку дірочку (приблизно сантиметр у діаметрі).
Відправляємо це все в духовку на хвилин 30-40 (температура 200 градусів).
Дістаємо з духовки і охолоджуємо.
Тут саме складне не з´їсти в цьому виді. Хоча і так смачно.
Коли охололо, викладаємо філе з овочами в кухонний комбайн або блендер, додаємо м´яке вершкове масло і подрібнюємо до однорідності.
У процесі подрібнення можна досолити-доперчить при необхідності.
Ось такий. паштет. виходить.
Ну, а далі на хліб - і поїдати.
Можна і без хліба.
Рецепт салата белочкаРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Легкие блюда из овощей. Легкие и быстрые блюда рецепты.
Мимоза салат рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома