Паштет "Швидкий"
949
інгредієнти:
- Печінка яловича 0.5 кг
- Морква (велика) 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Масло вершкове 150 г
- Сіль
- Перець
Нарізаємо печінку шматочками і відварюємо приблизно хвилин 10 після кипіння.
Цибулю нарізаємо і моркву тремо на тертці. Обсмажуємо на соняшниковій олії.
Потім всі продукти перемелюємо на м'ясорубці.
На сковороді розтоплюємо вершкове масло.
Викладаємо туди добре перемішану печінку з цибулею та морквою, попередньо посолені і поперчені.
Рецепты блюда на рождествоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кексы кофейныеУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
Медовик торт рецепт нежныйТорты и пирожные на заказ
Показати коментарі