Паштет рибний
- Риба (свіжа філе, будь-яка - 350 гр, риба червона філе - 200 гр)
- Шпинат (свіжий) - 100 г
- Вершки - 200 мл
- Білок яєчний- 2 шт
- Спеції (сіль, перець - за смаком)
Нарізати філе риби. на шматочки. У мене пангасіус.
Змолоти філе риби.
Додати сіль, перець, вершки - перемішати.
Форму змастити олією або маргарином.
З червоної риби вирізати смужку.
Половину рибної маси викласти у форму.
Шпинат обдати гарячою водою, потім холодною, викласти на паперову серветку, зверху покласти смужку червоної риби.
Загорнути у шпинат.
Покласти у форму на білу рибу.
Викласти зверху другу половину рибної маси.
Закрити фольгою.
Поставити форму в лоток з гарячою водою і поставити в духовку:.
180 градусів, 40-50 хвилин.
Трохи остудити і перевернути на тарілку.
www.recepti.biz.uaЗакуски, первые и вторые блюда, сладости, консервирование и пр
ЗдесьСтолы и стулья для кухни и гостиной. Со склада по выгодной цене
Салат австрийский с семгойСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт кофе гляссеРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Рецепт имбирного напитка - приготовление блюд в микроволновке рецепты.
Фото-рецепты праздничных блюд. Праздничные кулинарные рецепты вторые блюда.
Картофель фри LambWeston: блюда из картофельного пюре в духовке.
Осетинские пироги на заказ: рецепт торт наполеон. Рецепты тортов.