Паштет із відвареного м'яса
- Курка (філе або стегенце) 300 г
- Печінка куряча 300 г
- Корейка (копчена) 200 г
- Масло вершкове 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Яблуко (кисле) 1 шт.
- Вино (коньяк) 50 г
- Лимон 1 шт.
Нарізану цибулю спасерувати в олії.
Додати порізані м'ясо і корейку на сковорідку, підливши трохи води (1-2 столові ложки).
Печінку промити і відварити у підсоленій воді.
Додати порізане яблуко, часник, сіль і спеції. Тушкувати до м'якості.
У кінці вичавити сік 0,5 лимона і додати вино, або коньяк.
Для начинки бринзу порізати маленькими кубиками, нарізати кріп, додати 1-2 столові ложки майонезу (для зв'язки), перемішати.
Печінку і тушковане м'ясо перекрутити, додавши розм'якшене вершкове масло. Добре перемішати.
На харчова плівку покласти 1/2 паштету, потім, на паштет начинку, зверху залишений паштет. Сформувати ковбаску, і прибрати в холодильник на 2 години. Прикрасити.
Салат радичио рецепты фотоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Мультиварка Philips: легкие супы рецепты с фото.
Рецепты салата из морепродуктов. Рецепт салат морепродуктов.
рецепт домашнего печенья на смальце
Очень вкусные пироги: пирог со шпинатом. Рецепты пирогов и пирожков.