Паштет із курячої печінки

ЗАКУСКИ
787 Паштет із курячої печінки
Фото - Паштет із курячої печінки
інгредієнти:
  • Печінка куряча 500 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Вершки 80 мл
  • Масло вершкове 3 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (горошком) 5 шт.
  • Лист лавровий 4 шт.

У каструлі із товстим дном відварити промиту курячу печінку разом із порізаними шматочками морквою та цибулею, перцем горошком і лавровим листком. Тушкувати 30-40 хвилин (у скороварці-мультиварці на режимі "яловичина").

Дати трохи охолонути. Вийняти перець і лавровий лист. Збити блендером.

Потім по одному додати яйця, потім вершки, розм'якшене масло, посолити. Перемішати.

Коли маса стане однорідною і по консистенції як сметана - вилити її у форму, попередньо змащену вершковим маслом. Форму найкраще брати керамічну.

Змастити зверху сметаною. Можна додати копчений сир (грам 200), тертий (шматочки плавленого сиру з грибами).

Поставити у духовку на 40 хвилин, температура 180 градусів.

Остудити і розкласти у баночки або контейнери.

Частину можна прибрати у морозилку, розморожувати потім переставивши у звичайну камеру на ніч.

 

Рыбные салаты рецептыКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Салат из свеклы рецепт здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter