Паштет із курки з овочами та омлетними рулетиками
- Філе куряче (грудка) 600 г
- Яйце куряче 4 шт.
- Морква 1 шт.
- Квасоля (стручкова) 100 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Батон (білий) 50 г
- Вершки (10%) 100 мл
- Горіх мускатний
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Сухарі панірувальні
- Олія рослинна
Філе нарізати тонкими скибочками. Потім нарізати дуже дрібно.
Далі нарізане філе подрібнити ще ножем. Отрмимується рубаний фарш.
У батона відрізати скоринки. Нарізати на шматочки або розкришити руками. Залити вершками.
Фарш приправити: сіль, перець і мускатний горіх.
Додати 1 яйце.
Розділити фарш на дві половини. В одну додати натерту на дрібній тертці моркву.
В іншу частину - нарізану дрібно квасолю.
Із решти яєць посмажити омлетні "млинці". Вбити яйця по одному у миску, додати сіль і перець, збити виделкою і обсмажити із двох боків на розігрітій з олією сковороді.
Для начинки рулетиків цибулю нарізати соломкою і обсмажити на олії.
Розділити цибулю на три частини, викласти на "млинці", згорнути рулетиками.
Форму змастити олією, посипати панірувальними сухарями.
Першим шаром викласти фарш із морквою.
Далі - фарш із квасолею і рулетики. Викладати їх у довжину.
Решту фаршу у зворотному порядку. Спочатку із квасолею, потім із морквою.
Накрити форму фольгою і випікати у розігрітій до 190 градусів духовці до готовності (хвилин 45).
Подавати у гарячому або холодному вигляді, нарізавши на скибочки.
Корзинка из Песочного теста с фруктамикорзинка из песочного теста
Дом из бревна с мансардой - как дома сделать йогурт без йогуртницы. Купить бытовую химию оптом.
Рецепты салатов на любой вкус - рецепт салата белочка. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
ЗдесьРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы