Морська ікра
868
інгредієнти:
- Капуста морська 150 г
- Сир 100 г
- Майонез 100 г
Морську капусту (200 г) в сухому вигляді замочити на ніч. Промити до прозорої води. Нарізати соломкою. Залити водою. Довести до кипіння, злити, промити. Варити у маринаді (100 г оцту, 1 ст. л. цукру, 1 ст. л. солі) до м’якості.
Натерти сир на дрібній тертці.
Нарізати дрібно капусту.
Змішати з майонезом.
Можна оформити у тарталетках.
Можна зробити огіркові завитки з морською ікрою.
Можна зробити канапе з різними видами ікри з морської капусти.
Можна вживати як салат або гарнір до рибних страв.
Або просто на бутерброд.
recepti.biz Сведения об укупорке и таре для варенья
Украинская кухня Сало. Национальные блюда Украинской кухни.
Показати коментарі