Кюкю
- Зелень (шпинат, щавель, кріп, кінза, зелена цибуля, часник)
- Борошно 3 ст.л.
- Яйце 3 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Масло вершкове (топлене) 50 г
Зелень нарізати (все по одному пучку), покласти борошно, перемішати гарно, окремо в мисці збити. Додати яйця, сіль, перець. Гарно перемішати масу. Розігріти в сковорідці олію і вершкове масло. Викласти цю масу, розрівнюючи ложкою, закрити кришкою, і готувати на середньому вогні. Смажити до утворення коричневої скоринки. Через хвилин 7-10 розрізати по середині (щоб зручно було перевернути млинець) і перевернути на іншу сторону. Можливо треба буде долити трохи олії. Зелень дуже вбирає олію. Знову закрити, через 5-7 хвилин страва готова. Викласти на тарілку, розрізати і подавати з кефіром, можна зі сметаною. Для пікантності додати часник, як в заправку, так і у масу зелені.
Рецепти страв для дтейрецепти
Как приготовить вкусный шашлык: салати з серцем. Сенсационный Термомикс ТМ5.
Книга Рецептов Для Мультиварки - салати до нового року. Как приготовить летний салат.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: праздничные новогодние блюда.
recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты всевозможных диет
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт праздничных блюд. Рецепты для пекарни.