Курка якіторі
- Стегенця курячі
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Японський соєвий соус 150 мл
- Цукор 90 г
- Саке 25 мл
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
12 бамбукових шампурів на півгодини замочити у воді, щоб не обвуглилися.
Курячі стегенця нарізати невеликими шматочками. Зелену цибулю нарізати шматочками довжиною 3 см.
Для соусу: у маленькій каструльці змішати борошно, соєвий соус, цукор і саке. Помішуючи, довести до кипіння, потім зменшити вогонь і варити 10 хвилин при слабкому кипінні, доки соус не випарується на третину.
Нагріти гриль барбекю. Шампури вийняти з води і нанизати на них шматочки курки і цибулі по черзі. Смажити, кілька разів змащуючи соусом, 5-10 хвилин так, щоб курка просмажилася, але не висохла.
Подавати шашлички із невеликою кількістю соусу якіторі.
Рецепти редакц. Рецепти до Великодня.
Отбивная куриная грудка в кляре бжуотбивная куриная
Рецепт Украинского борща с галушками http://recepti.biz.ua
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Купить капусту, цены - посуда для квашения капусты. Капуста выращивание.
Козье молоко с доставкой на дом - крем из сгущенного молока. Консервное оборудование, Б4-КЗК.
Детские торты. Акция: крем для торта для украшения. Купить кондитерку.