Курка якіторі

ЗАКУСКИ
698 Курка якіторі
Фото - Курка якіторі
інгредієнти:
  • Стегенця курячі
  • Цибуля зелена 1 пуч.
  • Японський соєвий соус 150 мл
  • Цукор 90 г
  • Саке 25 мл
  • Борошно пшеничне 1 ст.л.

12 бамбукових шампурів на півгодини замочити у воді, щоб не обвуглилися.

Курячі стегенця нарізати невеликими шматочками. Зелену цибулю нарізати шматочками довжиною 3 см.

Для соусу: у маленькій каструльці змішати борошно, соєвий соус, цукор і саке. Помішуючи, довести до кипіння, потім зменшити вогонь і варити 10 хвилин при слабкому кипінні, доки соус не випарується на третину.

Нагріти гриль барбекю. Шампури вийняти з води і нанизати на них шматочки курки і цибулі по черзі. Смажити, кілька разів змащуючи соусом, 5-10 хвилин так, щоб курка просмажилася, але не висохла.

Подавати шашлички із невеликою кількістю соусу якіторі.

 

Рецепти редакц. Рецепти до Великодня.

Отбивная куриная грудка в кляре бжуотбивная куриная

Рецепт Украинского борща с галушками http://recepti.biz.ua

http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты и советы

Купить капусту, цены - посуда для квашения капусты. Капуста выращивание.

Козье молоко с доставкой на дом - крем из сгущенного молока. Консервное оборудование, Б4-КЗК.

Детские торты. Акция: крем для торта для украшения. Купить кондитерку.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter