Ікра з буряка
1004
інгредієнти:
- Буряк 1 шт.
- Сік томатний 0.5 л
- Чорнослив (без кісточок) 1.5 скл.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Цукор (пісок) 2 ч.л.
- Олія соняшникова (без запаху)
Чорнослив залити окропом і на годину залишити. Цибулю нарізати півкільцями і злегка підсмажити, підсолити. Буряк натерти на крупній тертці, додати на сковороду до цибулі, злегка зпасерувати. Додати томатний сік, цукор і чорнослив (можна цілий, можна порізати), тушкувати до готовності буряків.
Любишь сладости? Помни о фигуре: тортики фото. Мюзикл Баллада о маленьком сердце.
Сайт скорая кулинарная помощь спичка и лазерсон. Googl кулинарные рецепты сайт xoрошая.
Показати коментарі