Ікра бурякова
- Буряк 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста
- Помідор 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Лавровий лист 1 шт.
Очищений буряк натерти на тертці або подрібнити у комбайні.
Обсмажити у 2-3 ложках олії дрібно нарізану цибулину до золотистого кольору, додати у смажену цибулю буряк і смажити 10-15 хвилин, після чого додати подрібнені помідори, дрібно нарізаний болгарський перець, лавровий листок, пів чайної ложки цукру, сіль і перець запашний, тушкувати 5-10 хвилин.
В охолоджену ікру додати ложечку волоських горіхів. Помідори можна замінити на пасту томатну або кетчуп.
Рецепты кухни первые блюда здесь
Лазанья рецепт высоцкаяРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
ТутКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Португальська кухня вкпедяСеть ресторанов японской кухни
Салат мимоза с рисом. Рецепт приготовления салат мимоза.