Ікра бурякова

ЗАКУСКИ
734 Ікра бурякова
Фото - Ікра бурякова
інгредієнти:
  • Буряк 0.5 кг
  • Цибуля ріпчаста
  • Помідор 1 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Лавровий лист 1 шт.

Очищений буряк натерти на тертці або подрібнити у комбайні.

Обсмажити у 2-3 ложках олії дрібно нарізану цибулину до золотистого кольору, додати у смажену цибулю буряк і смажити 10-15 хвилин, після чого додати подрібнені помідори, дрібно нарізаний болгарський перець, лавровий листок, пів чайної ложки цукру, сіль і перець запашний, тушкувати 5-10 хвилин. 

В охолоджену ікру додати ложечку волоських горіхів. Помідори можна замінити на пасту томатну або кетчуп.

 

 

Рецепты кухни первые блюда здесь

Лазанья рецепт высоцкаяРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

ТутКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Португальська кухня вкпедяСеть ресторанов японской кухни

Салат мимоза с рисом. Рецепт приготовления салат мимоза.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter