Курка із виноградом інгредієнти: Курка 350 г Виноград (чорний без кісточок) 200 г Масло вершкове Цукор коричневий 2 ч. л. Оцет (винний, яблучний, малиновий) 2 ст. л. Сіль Перець чорний ІмбирКуряче філе нарізати на ... 862
Баранячі рeберця "28 кісточок" інгредієнти: Баранина (реберця) 1 кг Цибуля ріпчаста 2 шт. Часник 3 зуб. Вино біле сухе 200 мл Зира 1 ст. л. Лавровий лист 3 шт. Зелень свіжа 0. 5 пуч. Варення брусничне М'ясо промити, посолити, ... 742
Рибка під шпинатом інгредієнти: Філе рибне 500 г Шпинат 1 пуч. Петрушка 100 г Кріп 100 г Цибуля зелена 100 г Кінза 100 г Лимон 2 шт. Майoнез 1 ст. л. Сіль Перець чорний (мелений) Всю зелень із цибулею дрібно нарізати, ... 704