Запіканка рисова із варенням
- Рис 100 г
- Молоко 200 мл
- Цукор 20 г
- Масло вершкове 10 г
- Варення 100 г
- Яйце 1 шт.
Промитий рис відварити до напівготовності.
Покласти рис у каструлю, залити молоком, розмішати і продовжувати варити до готовності.
Зняти з вогню, додати цукор, вершкове масло, ванілін, 1 яєчний жовток, посолити і розмішати.
Потім ввести збитий білок і знову обережно перемішати.
Приготовлену масу викласти у змащену маслом форму, розрівняти, посипати цукром і запікати у духовці при 220 градусах 25 хвилин.
Перед вживанням полити гарячим варенням.
Рецепты мясные салаты. Салаты мясные рецепты приготовления.
Осетинские пироги на заказ - салат ласточкино гнездо фото. Ласточкино Гнездо.
Простые рецепты - десерты без выпечки рецепты с фото. Мультиварка Philips.
Готовим со вкусом: салат белоцерковский рецепт. Потрясающе вкусный салат.
Рецепты начинки для пиццы www.recepti.biz.ua
Куриный рулет в омлете в духовкекуриный рулет
ТутРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter