Паелья по-студентськи інгредієнти: Рис 200 г Консерва рибна 1 бан. Горошок (консервований) 1 бан. Олія соняшникова 30 г Вода 2 скл. Спеції (для риби, шафран) Обсмажити рис до прозорості у розігрітій олії. Потім залити ... 1076
«Каннеллоні» з цибулі порею з рисом і креветками інгредієнти: Рис варений 1 скл. Креветки варені (дрібні) 100 г Цибуля порей 2 шт. Мускатний горіх (щіпка) Сіль Перець Олія рослинна Часник 2 зуб. Горіх волоський 0. 5 скл. Перець червоний гіркий ... 1049
Кабачки тушковані з рисом інгредієнти: Кабачок 1 кг Рис 1. 5 скл. Олія Зелень Сіль, перецьКабачки очистити від шкірки і насіння. Нарізати дрібними кубиками й обсмажити в рослинній олії разом з цибулею. Окремо в підсоленій ... 1177