Гарбузові крокети
1309
інгредієнти:
- Гарбуз (запечений) 600 г
- Капуста білоголова (тушкована) 300 г
- Яйце 2 шт.
- Сухарі панірувальні
- Масло вершкове 30 г
- Олія оливкова
- Сіль
- Перець чорний
- Борошно
Запечений гарбуз перетворюємо у пюре в блендері і в гаряче пюре кладемо вершкове масло, розмішуємо.
У пюре додаємо одне яйце, сіль, перець.
60г панірувальних сухарів, все добре перемішуємо.
З гарбузової маси формуємо кульки, обвалюємо їх у борошні, потім у збитому яйці і в панірувальних сухарях. Обсмажуємо їх на оливковій олії.
Подаємо з тушкованою капустою.
Куриный рулет с щавелем и яйцами http://recepti.biz.ua
www.recepti.biz.ua рецепт говяжьи языки с соусом из хрена
recepti.biz.ua рецепт салата на немецком языке
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі