Каша-делікатес

КАШІ ТА ГАРНІРИ
849 Каша-делікатес
Фото - Каша-делікатес
інгредієнти:
  • Крупа (перлова, гречана, рисова, ячна, пшенична дроблена) 1 скл.
  • Вода 2 скл.
  • Сіль
  • Олія рослинна
  • Спеції

Пшеничну і перлову кашу потрібно попередньо замочити на кілька годин. Воду злити через сито. Далі висипати крупу на гарячу суху сковороду із високими бортиками.

Підсушити крупу на сковороді, помішуючи, щоб не підгоріла. У суху крупу влити пару ложок олії і злегка підсмажити - не до скоринок і кольору. Посолити, додати ароматні трави, влити окріп, щільно накрити кришкою і варити до готовності. Хвилин через п'ятнадцять перевірити, википіла вода, зробивши у середині заглиблення - але не перемішувати. Можна по закінченні варіння влити підливу із пасерованими овочами і томатом і тільки тоді перемішати.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт торта вишиванка. Безумно вкусные рецепты блюд.

салат из моря продуктов

Немецкая кухня рецепты с фото пошаговоПитомник немецких овчарок. Немецкие пластиковые окна

Кулинарные блюда для худеющих: рецепты новогодних блюд с фотографиями. Рецепты на праздничный стол.

Пасха рецепты окраски яиц. Пасха рецепт и фото.

recepti.biz.uaТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter