Каша-делікатес
- Крупа (перлова, гречана, рисова, ячна, пшенична дроблена) 1 скл.
- Вода 2 скл.
- Сіль
- Олія рослинна
- Спеції
Пшеничну і перлову кашу потрібно попередньо замочити на кілька годин. Воду злити через сито. Далі висипати крупу на гарячу суху сковороду із високими бортиками.
Підсушити крупу на сковороді, помішуючи, щоб не підгоріла. У суху крупу влити пару ложок олії і злегка підсмажити - не до скоринок і кольору. Посолити, додати ароматні трави, влити окріп, щільно накрити кришкою і варити до готовності. Хвилин через п'ятнадцять перевірити, википіла вода, зробивши у середині заглиблення - але не перемішувати. Можна по закінченні варіння влити підливу із пасерованими овочами і томатом і тільки тоді перемішати.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт торта вишиванка. Безумно вкусные рецепты блюд.
Немецкая кухня рецепты с фото пошаговоПитомник немецких овчарок. Немецкие пластиковые окна
Кулинарные блюда для худеющих: рецепты новогодних блюд с фотографиями. Рецепты на праздничный стол.
Пасха рецепты окраски яиц. Пасха рецепт и фото.
recepti.biz.uaТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter