Артишок - секрети приготування інгредієнти: Артишок Лимон Cіль Олія оливкова Петрушка (зелень, рубана) Артишоки повинні бути свіжі, середнього розміру, із нерозкритим суцвіттям та щільним листям і без зів'ялих, засохлих кінчиків ... 2752
Засолювання сала інгредієнти: Сало свиняче 4 кг Вода Сіль Спеції Часник Цибулиння Лавровий листУ велику каструлю налити близько 4 літрів води і додати 2 жмені цибулиння, 6 ст. л. солі, лавровий лист. Кип’ятити ... 2350
Кукурудза варена інгредієнти: Кукурудза Сіль Кукурудзу очистити, але не до кінця, а залишити по кілька листків на кожному качані. Зняти інші листочки із чубчиком. Укласти на дно каструлі. Качани порізати або залишити ... 2681