Жюльєн з курки та грибів
1407
інгредієнти:
- Готове куряче м´ясо
- Гриби (будь-які, відварні)
- Зелень
- Сир
- Приправа з трав
- Вершки (чим жирніше, тим краще) - 100-150 мл
З´єднуємо і обсмажуємо подрібнені курку та гриби хвилин 10 .
Подрібнюємо сир (у мене був мій улюблений-адигейський) і зелень.
Робимо заливку: вершки з´єднуємо з приправою, зеленню і заливаємо курку з грибами - обсмажуємо ще хвилин 5.
Викладаємо у форму для запікання, посипаємо сиром і прибираємо в мікрохвильовку хвилин на 10 .
От і готовий наш. жюльєнчик. .
Смачного!.
Творожный торт без выпечки recepti.biz.ua
Постные шоколадно-вишневые кексы - кофейный кекс рецепт. Кексы в магазине Rozetka.
Салат из консервированых шампиньонов с картошкой recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі