Гарбузова ікра
- Гарбуз (бажано не солодкий) - 500 г
- Морква - 250 г
- Цибуля (великий) - 1 шт
- Олія
Нарізати гарбуз маленькими кубиками, дрібно порізати цибулю, натерти на крупній тертці моркву.
У сковороду налити олію, обсмажити часник відразу. Потім покласти цибулю та моркву. На повільному вогні обсмажити, до готовності.
Гарбуз покласти в миску, посолити, поперчити за смаком. Посипати борошном і перемішати все.
У перемішаний гарбуз, покласти готові цибулю та моркву. Перемішати всі разом і поставити в мікрохвильову піч на 15 хвилин, на велику потужність. Періодично помішувати.
Все. ікра з гарбуза. готова. Подрібнивши блендером її можна подати з гарніром.
А можна, як самостійне блюдо. Залишивши кубиками, хто як любить.
Приємного всім апетиту!.
Салаты Новинки рецепты с фото 2015Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепт Киевский торт. Рецепт Киевского торта.
Торты без выпечки видео рецептВкусный быстрый и простой Рецепт торт Наполеона классического
Пицца картинки мультяшныеОсновное меню, пицца, карта вин
Рецепты выпечка в микроволновой печиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты салатов на любой вкус - рецепты салатов с каперсами.
Рецепт торты медовик здесь
Рецепт крем заварнойСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter