Як дістати кістки із курки інгредієнти: Курка (бройлерна) 1 шт. Гострим ножем розрізати на грудці шкіру і м'ясо до кістки. Далі пальцями допомогти від'єднати м'ясо від кістки. Таку ж операцію проробити з іншого боку. Дійшовши ... 2335
Обробка курячої гомілки інгредієнти: Гомілка куряча 1 кг Сіль Горіх волоський 50 г Зелень 1 пуч. Гірчиця 1 ч. л. Сік лимонний 1 ст. л. Вимити і обсушити гомілки. Надрізати жили у нижній частині гомілки. Акуратно надрізати ... 3359
Цибуля маринована до шашлику інгредієнти: Цибуля ріпчаста 4 шт. Буряк 1 шт. Цукор 1 ст. л. Оцет (9%) 150 мл Порізати не дуже тонкими півкільцями цибулю і покласти в миску. Посипати її 1 ст. л. цукру і трохи пом'яти. Буряк ... 2553