"Ку-ка-ріку!"
1153
інгредієнти:
- Курка 1 шт.
- Майонез 5 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Аджика 2 ст.л.
- Сіль
- Ананас 1 шт.
- Лимон 1 шт.
- Маслини 1 бан.
- Перець болгарський (зелений, червоний) 2 шт.
- Огірок 1 шт.
- Морква 1 шт.
Змішати майонез, товчений часник, аджику, сіль. Змастити курку зсередини і зовні. Залишити для просочування на 1-2 год.
Заколоти отвір, нанизати на шампури і смажити на грилі у духовці 1-1,5 год (залежно від розміру курки) при 180-200 градусах.
Приготувати "обмундирування" із продуктів.
Трон для Переможця зробити із ананаса.
Рецепты салатов на любой вкус: салати з мясом.
Салат невеста рецептРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Мясные салаты с грибамиПроизводство мясной продукции. Мясные консервы
Салат морепродуктов рецепт. Морепродукты салаты рецепты.
Эксклюзивные торты на заказ: новые рецепты тортов с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі