Смачний плов до пісного столу
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1.5 шт.
- Гриби (свіжі) 250 г
- Олія
- Спеції для плову
- Часник 3 зуб.
Подрібнити цибулину, теж зробити з морквою. У високу каструлю влити олію.
Обсмажити цибулю, трохи згодом моркву, через хвилин 6 - порізані гриби, трохи присолити. Смажити хвилин 10-12 на достатньому вогні, помішуючи і випаровуючи рідину.
Додати спеції для плову.
Розкласти поверх грибів рис, залити гарячою водою. Додати туди 3 зуб. неочищеного часнику.
Варити до повного поглинання води.
Легкие Рецепты на любой вкус - рецепти. Вкусные рецепты.
Рецепты салатов на любой вкус - салати з серцем. Сенсационный Термомикс ТМ5.
http://recepti.biz.uaКурсы французского языка различного уровня и направленности
Творожные торты без выпечки рецептыПоставки тортов, хлеба, выпечки и др. Торты и пирожные на заказ
Как приготовить вкусный шашлык - рецепт бисквитного рулета с кремом. Домашняя косметика.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter