Різдв’яний лосось у солоному тісті
- Борошно пшеничне 600 г
- Сіль 600 г
- Яйце куряче 3 шт.
- Вода 225 г
- Лосось 1 кг
- Лимон 1 шт.
- Кріп 1 пуч.
- Жовток яєчний 1 шт.
Помістити сіль, борошно, яйця і воду в кухонний комбайн або збити міксером. Скачати тісто в кульку, загорнути в плівку і покласти на годину в холодильник.
Із риби зняти шкіру, видалити кістки.
Філе порізати на широкі скибочки.
Розкачати тісто, вирізати коло, покласти в центр рибу, посолити.
На рибу викласти скибочку лимона, кріп.
Зібрати тісто по краях, роблячи защипи, формуючи мішечок.
Розігріти духовку до 230 градусів. Перекласти на деко мішечки, змастити тісто жовтком. Запікати 40 хв.
Можна подавати на стіл у гарячому або холодному вигляді.
Бите скло десерт рецептРецепты Для Мультиварки -Молоко -Пошагово -Творожить. Авторские рецепты
Ищете диетические рецепты? Узнай - рецепты без выпечки. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Арахисовое масло рецепт с фотоКулинарные рецепты и диеты с использованием пасты
Очень вкусные закуски - рецепти холодних закусок з фото.
Пасха рецепт и фото www.recepti.biz.ua
рецепт приготовления сельди под шубой
Яблочный штрудель рецепт видеояблочный штрудель
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter