Різдвяний гусак
- Гусак
- Сіль, перець
- Часник
- Вода 150 мл
- Борошно пшеничне 400 г
- Яйце куряче 1 шт.
Часник вичавити, змішати із сіллю і перцем, і цією сумішшю натерти гусака.
Із води, борошна, яйця і солі замісити тісто, як на пельмені. Розкотити в пласт.
Викласти гусака на тісто.
Защипати його.
Потім загорнути у фольгу.
Запікати 3 години в духовці.
Через 3 години вийняти. Зняти фольгу.
Запікати ще 2 години.
Потім вийняти, зняти тісто і в духовку ще хвилин на 20-30, щоб підрум'янився.
Консервация овощей на зиму с фотоконсервация овощей
Салати з рибою гарячого копченнясалати з рибою
Мидии плов из мидий рецепт приготовления. Кулинария приготовление плова.
Рецепт рахат лукума с фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Психолог лариса ренар видеоПсихолог семейный. Стать востребованным консультантом. Получи книгу
Простые рецепты блюд - мастер шеф рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter