Різдвяний англійський пудинг
- 350 г мороженої смородини;
- 250 г різних сортів родзинок;
- 100 г лимонних цукатів і меленого мигдаля;
- цедра;
- сік 1 апельсина;
- 1 чайн. л. меленої кориці та тертого мускату;
- 200 г нарізаного кубиками маргарину і крихт батона;
- 150 г борошна і темного цукру;
- 2 яйця;
- 100 г темного пива;
- 4 ст. л. бренді або рому;
- 1 ст. л. темного меду.
Яйця збийте з. медом. ,. пивом. ,. соком. ,. бренді. . Додайте інші інгредієнти і перемішайте. Викладіть масу в змащену маслом форму для. пудингу. і добре втрамбуйте. Накрийте масу пергаментним папером, потім фольгою, після чого загорніть всю форму в харчову плівку і поставте варитися на водяній бані протягом 6 годин. Додавайте воду по мірі її википання. Вийміть форму, остудіть і поставте в холодильник. Чим довше вона там простоїть, тим смачніше буде пудинг. Ідеальний варіант - 3-4 тижні. Перед подачею. пудинг. підігрійте протягом години (теж на водяній бані) і звільніть від форми.
Отдых у моря без посредников - салат ласточкино гнездо фото. Ласточкино Гнездо.
Кондитерские формы - кексы и маффины рецепты с фото.
Рецепт похудения в одной капсуле: ржаная закваска рецепт. Хлеб В Мультиварке Рецепты.
www.recepti.biz.ua Салат с лососем, авокадо и апельсиново-кунжутной заправкой
Готовим со вкусом - кулинарный сайт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter