Різдвяний англійський пудинг

РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
2453 Різдвяний англійський пудинг
англійський пудинг
інгредієнти:
  • 350 г мороженої смородини;
  • 250 г різних сортів родзинок;
  • 100 г лимонних цукатів і меленого мигдаля;
  • цедра;
  • сік 1 апельсина;
  • 1 чайн. л. меленої кориці та тертого мускату;
  • 200 г нарізаного кубиками маргарину і крихт батона;
  • 150 г борошна і темного цукру;
  • 2 яйця;
  • 100 г темного пива;
  • 4 ст. л. бренді або рому;
  • 1 ст. л. темного меду.

Яйця збийте з. медом. ,. пивом. ,. соком. ,. бренді. . Додайте інші інгредієнти і перемішайте. Викладіть масу в змащену маслом форму для. пудингу. і добре втрамбуйте. Накрийте масу пергаментним папером, потім фольгою, після чого загорніть всю форму в харчову плівку і поставте варитися на водяній бані протягом 6 годин. Додавайте воду по мірі її википання. Вийміть форму, остудіть і поставте в холодильник. Чим довше вона там простоїть, тим смачніше буде пудинг. Ідеальний варіант - 3-4 тижні. Перед подачею. пудинг. підігрійте протягом години (теж на водяній бані) і звільніть від форми.

Отдых у моря без посредников - салат ласточкино гнездо фото. Ласточкино Гнездо.

Кондитерские формы - кексы и маффины рецепты с фото.

Рецепт похудения в одной капсуле: ржаная закваска рецепт. Хлеб В Мультиварке Рецепты.

www.recepti.biz.ua Салат с лососем, авокадо и апельсиново-кунжутной заправкой

Готовим со вкусом - кулинарный сайт.